Οροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ

blackjack77greece.com (UNESCO) είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του. Οι πληροφορίες, τα έγγραφα, αναφορές και λογισμικού (υλικά) και οι υπηρεσίες που παρέχονται εδώ υπόκεινται στους ακόλουθους όρους χρήσης. Σε περίπτωση που ο χρήστης είναι κάτω των 21 ετών, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το χαρτί με την παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Σε περίπτωση που ο χρήστης ή ο γονέας / νόμιμος κηδεμόνας του χρήστη διαφωνούν με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση του ιστότοπου από εδώ και στο εξής. Με τη χρήση της ιστοσελίδας ή οποιοδήποτε από τα υλικά ή υπηρεσίες, συμφωνείτε αυτόματα με τους Όρους Χρήσης. blackjack77greece.com διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει και να τροποποιήσει τους Όρους Χρήσης κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο μετά από κάθε αλλαγή των όρων χρήσης θα πρέπει να θεωρείται ότι δηλώνει ότι αποδέχεστε όλες τις αλλαγές. Επιπλέον, οποιαδήποτε χρήση των υλικών, που ισχύουν για ορισμένες ειδικές διατάξεις, υπόκειται στους επιπλέον όρους και προϋποθέσεις με αυτές που περιγράφονται εδώ, στους Όρους Χρήσης. Όλα τα πρόσθετα και επιπλέον όροι και προϋποθέσεις θα πρέπει να ενσωματωθούν μέσω παραπομπής στα παρακάτω Όρους Χρήσης. Παραβίαση οποιουδήποτε από αυτούς τους Όρους Χρήσης θα οδηγήσει σε αυτόματη λήξη της άδειας και την πρόσβαση στον Δικτυακό Τόπο, και ο χρήστης θα πρέπει να καταστρέψει όλα τα κατεβάσει ή τυπωμένα υλικά από την περιοχή.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Τα σήματα (που περιλαμβάνουν λογότυπα, εμπορικά σήματα και σήματα υπηρεσιών) που βρίσκονται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία των blackjack77greece.com ή άλλους τρίτους. Οποιαδήποτε χρήση των σημάτων που ανήκουν στην Ιστοσελίδα του άλλου τρίτου απαγορεύεται. Τα υλικά και υπηρεσίες blackjack77greece.com προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και άλλους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ως εκ τούτου, οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση τους θεωρείται ως παραβίαση των νόμων αυτών. blackjack77greece.com χρήστες δεν έχουν καμία ρητή ή σιωπηρή δικαιώματα βάσει οποιωνδήποτε ευρεσιτεχνιών, πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων ή εμπορικών μυστικών πληροφορίες σχετικά με τα υλικά ή / και υπηρεσιών. Οποιαδήποτε χρήση (π.χ. εκ νέου γραφή, την αντιγραφή και τη μετάφραση) των πληροφοριών που βρίσκονται στην ιστοσελίδα (π.χ. έγγραφα και φωτογραφίες), χωρίς την έγγραφη άδεια της Ιστοσελίδας απαγορεύεται. Οποιαδήποτε από την επίπλωση του κατωτέρω πληροφορίες που δεν κάνει επιχορήγησης ή εγγυηθεί οποιαδήποτε άδεια σε καμία πνευματικά δικαιώματα ή διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Αποστολή οποιαδήποτε υλικά, πληροφορίες, τεχνικές, ιδέες ή αντιλήψεις (ανατροφοδοτήσεις) στην Ιστοσελίδα, ο χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται ότι:

ανατροφοδοτήσεις δεν περιέχουν ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες?

blackjack77greece.com δεν προτίθεται ή αναλαμβάνει καμία υποχρέωση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή εμπιστευτικότητα όσον αφορά τις ανατροφοδοτήσεις?

η blackjack77greece.com είναι και το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ή να αποκαλύψει οποιαδήποτε Σχόλια για οποιοδήποτε σκοπό σε μια αποκλειστική κρίση σε όλο τον κόσμο?

οι ανατροφοδοτήσεις περιέρχονται στην κυριότητα του blackjack77greece.com, χωρίς υποχρέωση οποιουδήποτε είδους προς τον χρήστη?

blackjack77greece.com δεν παρέχει αποζημίωση ή επιστροφή οποιουδήποτε είδους.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η ιστοσελίδα παρέχει ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΩΣ ΕΧΕΙ». BLACKJACKDOC.COM ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ρητή ή σιωπηρή εγγύηση ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ αλλά δεν περιορίζονται σε ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. BLACKJACKDOC.COM ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ότι είτε το SITE? Ή οποιοδήποτε περιεχόμενο, ΥΛΙΚΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ (συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού) ΚΑΙ / Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ Ή ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE? ΟΙ SERVERS? Ή μέσω e-mail ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ BLACKJACKDOC.COM ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΟΥΣ Ή / ΚΑΙ ΑΛΛΑ Βλαβερή ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ BLACKJACKDOC.COM δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΥΛΙΚΟ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ λογισμικό) και / ή υπηρεσίες που διατίθενται σε εσάς σε ή μέσω της ιστοσελίδας, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, αλλά δεν περιορίζονται σε ΤΥΧΑΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΕΣ, ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ της αποζημίωσης που θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων ή κερδών, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ προειδοποίησε ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΧΡΗΣΤΕΣ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ.

Τυχόν λάθη συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών ή άλλων, τυπογραφικά λάθη ή ανακρίβειες είναι δυνατόν. blackjack77greece.com διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στις Υπηρεσίες και υλικά στην ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

Τα υλικά ή / και υπηρεσιών στην Ιστοσελίδα μπορεί να είναι ξεπερασμένο, και blackjack77greece.com δεν δεσμεύεται απολύτως για την ενημέρωση αυτών των υλικών ή υπηρεσιών.

Όλες οι συνδέσεις με δικτυακούς τόπους τρίτων δεν είναι στον έλεγχο ή την ευθύνη του blackjack77greece.com.

blackjack77greece.com δεν αντιπροσωπεύει καμία σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να επιλέξετε να έχουν πρόσβαση και να συνδέονται με μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Οι σύνδεσμοι σε αυτή την ιστοσελίδα παρέχονται μόνο ως ευκολία, και blackjack77greece.com δεν κατέχει ή να εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο των εν λόγω ιστοσελίδων.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Οι χρήστες συμφωνούν να αποζημιώσετε και να blackjack77greece.com και το μόνο που είναι ιδιοκτήτες, τις θυγατρικές, συγγενείς, από κοινού branders, παράγοντες ή άλλους εταίρους, και αβλαβείς από κάθε ευθύνη, απώλεια, αξίωση ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων εύλογων δικηγορικών αμοιβών των εργαζομένων, που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο ή λόγω του που απορρέουν από τους χρήστες περιεχομένου υποβάλει, μετά ή μεταδίδουν μέσω της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε οποιοδήποτε περιεχόμενο χρήστη), τη χρήση του δικτυακού τόπου, τη σύνδεσή τους με την ιστοσελίδα, παραβίαση τους Όρους χρήσης, ή παραβίαση τους από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο είναι ή νομικά δικαιώματα οντότητας.

popup

Λάβετε ένα εντυπωσιακό μπόνους από την ασφαλή online καζίνο

€300

Πάρτε το μπόνους μου
Οχι ευχαριστώ