Οι καλύτερες ελληνικές εταιρείες στοιχημάτων το 2022

Αυτός είναι ένας γρήγορος και εύκολος οδηγός που περιγράφει τα online αθλητικά στοιχήματα στην Ελλάδα.

Θα μάθετε γιατί πολλοί Έλληνες προτιμούν τις διεθνείς στοιχηματικές εταιρίες, δημοφιλή αθλήματα για να στοιχηματίσετε, βασικά βήματα του στοιχηματισμού online. Θα βρείτε επίσης χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τα εξή

 • Αναλυτικός οδηγός σχετικά με τα αθλητικά στοιχήματα
 • Συμβουλές σχετικά με τον τρόπο κατάθεσης σε ελληνικές στοιχηματικές ιστοσελίδες,
 • Επισκόπηση των πιο δημοφιλών αθλημάτων για να στοιχηματίσετε στην Ελλάδα.

Οι πιο συνιστώμενοι online bookmakers στην Ελλάδα - 2021

Τα καλύτερα online bookmakers στην Ελλάδα 2022

Αθλητικά στοιχήματα σε απευθείας σύνδεση

Τα αθλητικά στοιχήματα έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα παγκοσμίως και ειδικότερα στην Ελλάδα. Χάρη στην ενεργή παρουσία διεθνών φορέων, οι άνθρωποι έχουν μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών εταιρειών με ποικίλες προσφορές μπόνους και πακέτα καλωσορίσματος για να επιλέξουν.

Σε ποιο άθλημα να στοιχηματίσετε;

Για να βρείτε το τέλειο είδος αθλήματος, πρέπει πρώτα να καταλάβετε τον τύπο στοιχηματισμού σας. Είστε περισσότερο σκεπτόμενος ή ριψοκίνδυνος; Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Αν γνωρίζετε το στοιχηματικό σας στυλ, αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα και θα καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα κέρδη και τις απώλειες. Το ιδανικό άθλημα για το αθλητικό στοίχημα δεν υπάρχει, ομοίως δεν υπάρχει και εγχειρίδιο νίκης. Αν όμως ακολουθήσετε κάποιες συμβουλές ανάλογα με το άθλημα και τον ανταγωνισμό, θα αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τα δημοφιλή αθλήματα στοιχηματισμού!

Οδηγός για το πώς να στοιχηματίσετε online 2021

Η παρακάτω περιγραφή έχει συγκεντρωθεί για να συγκεντρώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με το πώς να στοιχηματίσετε online. Πώς να επιλέξετε έναν bookmaker; Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό; Ακολουθήστε αυτά τα πέντε εύκολα βήματα για να μάθετε περισσότερα

 • Βήμα 1

  . Κατανοήστε τους κανόνες του παιχνιδιού

  Όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα, η πληρωμή σας (κέρδη) θα ισούται με τα πονταρίσματά σας πολλαπλασιασμένα επί τις αποδόσεις. Έτσι, αν ποντάρετε 10 δολάρια στην ομάδα Α να κερδίσει την ομάδα Β με απόδοση 2,5 και η ομάδα Α κερδίσει, τότε τα κέρδη σας θα είναι 10*2,5=25 δολάρια. Υπάρχει η δυνατότητα να στοιχηματίσετε σε πολλούς αγώνες, εάν τοποθετήσετε συνδυαστικά στοιχήματα

 • Βήμα 2

  Επιλέξτε online bookmaker

  Για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε έναν ιστότοπο διαδικτυακού bookmaker. Για αυτό θα μπορούσατε να κάνετε μια μικρή έρευνα, να συγκρίνετε τα ποσά των μπόνους, να διαβάσετε τους Όρους και Προϋποθέσεις για να κατανοήσετε την περίοδο ανάληψης και το ελάχιστο ποσό πληρωμής. Ή θα μπορούσατε να έρθετε σε επαφή με τους bookmaker που αναφέραμε παραπάνω. Έχουν ήδη ελεγχθεί προσεκτικά από την ομάδα μας και αν αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα σημαίνει ότι έχουν περάσει από ενδελεχή έλεγχο. Είστε ευπρόσδεκτοι να τους δοκιμάσετε, να κάνετε ασφαλή στοιχήματα, να απολαύσετε το παιχνίδι και να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 • Βήμα 3

  Άνοιγμα λογαριασμού

  Αφού επιλέξετε έναν bookmaker, ήρθε η ώρα να ανοίξετε έναν λογαριασμό. Αυτό θα απαιτήσει μόνο 1 ή 2 λεπτά. Συνήθως κατά τη διαδικασία εγγραφής απαιτείται να δώσετε κάποιες προσωπικές πληροφορίες, αλλά μην ανησυχείτε, αν έχετε επιλέξει έναν από τους bookmaker που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα, τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.

  Αν θέλετε να κάνετε το πρώτο σας στοίχημα, θα πρέπει να κάνετε μια πρώτη κατάθεση. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να λάβετε ένα μπόνους από τον bookmaker, το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα πακέτο καλωσορίσματος, ένα μπόνους 100% ή περισσότερο ή επιστροφή χρημάτων. Συνήθως οι περισσότεροι bookmaker προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων πληρωμής, οπότε είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει ότι ο λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί και είναι έτοιμος για χρήση. Το μπόνους κατάθεσης θα εμφανιστεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αμέσως μόλις καταθέσετε κάποια χρήματα στον λογαριασμό σας.

 • Βήμα 4

  Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας

  Για να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας θα πρέπει να συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό στην ιστοσελίδα του bookmaker και να επιλέξετε τον αγώνα στον οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε. Στη συνέχεια θα πρέπει να μαντέψετε ποια ομάδα θα κερδίσει επιλέγοντας την απόδοσή της. Και το τελευταίο βήμα θα είναι η επιλογή του ποσού που θέλετε να στοιχηματίσετε (αν είστε νέος στο αθλητικό στοίχημα, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε από μικρά ποσά για αρχή. Θα μπορούσατε να αυξήσετε τα στοιχήματά σας όταν αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία).

 • Βήμα 5

  Εξαργυρώστε τα κέρδη σας

  Μπορείτε να στείλετε τα κέρδη σας στον προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό/κάρτα/ηλεκτρονικό πορτοφόλι όποτε θέλετε. Οι περισσότεροι bookmakers προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών πληρωμής για να διαλέξετε.

Συμβουλές για online αθλητικά στοιχήματα

 • Ακολουθήστε τις αθλητικές ειδήσεις. Όταν πρόκειται για αθλητικά στοιχήματα, η παρακολούθηση των ειδήσεων θα μπορούσε να γίνει μια χρήσιμη ασχολία! Έχει μια σειρά από οφέλη. Εκτός από την ψυχαγωγία, σας βοηθά να κατανοήσετε τα ιστορικά δεδομένα, τους βασικούς παίκτες, την κατανομή των δυνάμεων, να προβλέψετε τα μελλοντικά αποτελέσματα.

 • Μάθετε για τους διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων Για κάποιους θα είναι δύσκολο να το πιστέψουν, αλλά αποδεικνύεται ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν στην πραγματικότητα λάθος στοίχημα. Σας προτείνουμε να αφιερώνετε πάντα λίγο περισσότερο χρόνο για να κατανοήσετε πλήρως όλες τις συνθήκες των τύπων στοιχημάτων, Αυτή η επιπλέον σκέψη μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα στο μέλλον.

 • Κατανοήστε τις αποδόσεις και τα κέρδη Στην αρχή θα πρέπει να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των αποδόσεων και των αποδόσεων ενός στοιχήματος. Οι αποδόσεις σας δίνουν τη συνολική πληρωμή με το ποντάρισμά σας συμπεριλαμβανομένου. Ενώ οι αποδόσεις είναι το πραγματικό κέρδος που αποκομίσατε από το στοίχημά σας. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα: Εάν ποντάρετε 100 δολάρια με απόδοση 1,5 και η πρόβλεψή σας κέρδισε, ο bookmaker λέει ότι κερδίσατε 150 δολάρια. Το θέμα είναι ότι αυτό είναι ανακριβές. Στην πραγματικότητα το κέρδος σας είναι μόνο 50 δολάρια, επειδή το αρχικό σας στοίχημα ήταν 100 δολάρια.

 • Επιλέξτε προσεκτικά τον bookmaker σας Σας προτείνουμε να επιλέξετε έναν αξιόπιστο και ασφαλή bookmaker για την τοποθέτηση των online στοιχημάτων σας. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διεθνών bookmaker που προσφέρουν ελκυστικά μπόνους αγώνων, προσφορές καλωσορίσματος και ακόμη και επιστροφή μετρητών. Ωστόσο, ενδέχεται να έχουν διαφορετική ταχύτητα πληρωμών και όρια ανάληψης. Οι bookmakers που παρατίθενται σε αυτή τη σελίδα έχουν περάσει από την προσεκτική μας αξιολόγηση και πληρούν τα κριτήρια επιλογής. Ελέγξτε τους!

 • Ξεκινήστε από μικρό μέγεθος Σας προτείνουμε να μην βιαστείτε να βάλετε υψηλά ποσά μέχρι να εξοικειωθείτε με τη διαδικασία, να κατανοήσετε τους τύπους στοιχημάτων και άλλες λεπτομέρειες. Το καλό είναι ότι στο αθλητικό στοίχημα τα πιο απλά στοιχήματα είναι συχνά τα πιο κερδοφόρα.

 • Καθορίστε το όριό σας Πριν ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε online, είναι απολύτως απαραίτητο να ορίσετε το οικονομικό σας όριο όσον αφορά το ποσό του στοιχήματος, δηλαδή το μέγιστο χρηματικό ποσό που θα μπορούσατε να ξοδέψετε σε στοιχήματα ανά ημέρα. Αυτό ονομάζεται bankroll. Θα πρέπει να ανταποκρίνεται καλά στην ευημερία σας και να μην είναι κρίσιμο για τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας.

 • Απολαύστε το παιχνίδι αλλά μην χάσετε το μυαλό σας! Όταν κερδίζετε, πάρτε τα κέρδη σας, αλλά να είστε ορθολογικοί στα επόμενα στοιχήματά σας. Μην μπείτε στον πειρασμό να βάλετε όλα τα κεφάλαιά σας χωρίς αξιοπρεπή σκέψη και ανάλυση στα επόμενα στοιχήματά σας!

 • Μην κυνηγάτε τις απώλειές σας! Εάν χάσετε ένα στοίχημα, το οποίο έγινε εντός των ορίων των ημερήσιων κεφαλαίων σας, δεν θα πρέπει να σας καταβάλει πολύ. Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι αν συνεχίσουν να στοιχηματίζουν αμέσως μετά την απώλεια θα είναι πιο επιτυχημένοι. Αυτό σπάνια ισχύει, επειδή τα επόμενα στοιχήματά τους είναι συνήθως παρορμητικά και όχι καλά μελετημένα. Γνωρίστε πότε να σταματήσετε και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, προσπαθήστε να παραμείνετε λογικοί.

 • Αποφύγετε να στοιχηματίσετε στη χώρα ή την ομάδα σας αν είστε υπερβολικά συναισθηματικός και θέλετε να κερδίσουν με κάθε κόστος. Φυσικά, είναι εντάξει να ποντάρετε στην ομάδα και τη χώρα σας, αρκεί να έχετε μια ορθολογική και καλά μελετημένη προσέγγιση.

 • Αποφύγετε τα live στοιχήματα Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες, τα live στοιχήματα αποτελούν περισσότερο από το 50% όλων των στοιχημάτων και αποφέρουν το 70% των κερδών των bookmaker. Συνήθως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι παίκτες εμπλέκονται υπερβολικά στα πρόσφατα γεγονότα του παιχνιδιού και χάνουν την ελικοπτερική άποψη του παιχνιδιού.

 • Αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα στοιχήματα Μερικές φορές θα βρείτε ευκαιρίες για στοιχήματα με πολύ υψηλές αποδόσεις. Πριν πάρετε μια απόφαση, σας προτείνουμε να αξιολογήσετε προσεκτικά τις πιθανότητές σας.

 • Μην πιστεύετε στα παραμύθια Στο αθλητικό στοίχημα δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα για ένα νικηφόρο στοίχημα. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού μπορεί να προβλεφθεί αλλά δεν είναι 100% εγγυημένο. Ακόμα και διαφορετικές στρατηγικές στοιχηματισμού δεν θα βοηθήσουν πολύ.

 • Να είστε προσεκτικοί με το cashout Το cashout είναι ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τα πλεονεκτήματά του όταν αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία.

Ξεκινώντας το αθλητικό στοίχημα

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη ιστοσελίδα online στοιχημάτων, τις αξιολογήσαμε μία προς μία σύμφωνα με τη διαδικασία επαλήθευσης 15 βημάτων. Εδώ παραθέτουμε μόνο ιστοσελίδες που έχουν αποδειχθεί δίκαιες, ασφαλείς, προσφέρουν ελκυστικά μπόνους και πληρώνουν γρήγορα τα κέρδη σας. Σημειώστε ότι σε ορισμένες ιστοσελίδες μπορείτε να λάβετε το μπόνους επανειλημμένα.

Κορυφαίοι bookmakers για online στοιχήματα 2021

TOP στοιχημάτων για online στοίχημα

Σε ποιο άθλημα να στοιχηματίσετε;

Οι περισσότεροι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν πολλά διαφορετικά αθλήματα για να στοιχηματίσετε, από ποδόσφαιρο έως esports. Σας προτείνουμε να δείτε τον πλήρη κατάλογο για να πάρετε περισσότερες ιδέες για το τι προσφέρεται.

Στοιχήματα ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε όλα τα μέρη του κόσμου και χωρίς αμφιβολία μπορεί να θεωρηθεί ως το νούμερο ένα άθλημα στον κόσμο. Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις για παρακολούθηση, από εγχώριους έως διεθνείς αγώνες, γεγονός που αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του αθλητικού στοιχήματος στο ποδόσφαιρο. Οι διαδικτυακοί πράκτορες στοιχημάτων καλύπτουν εκατοντάδες επαγγελματικά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA - από τις 11 Ιουνίου 2021 έως τις 11 Ιουλίου 2021 Ημιτελικός UEFA Euro - Ημιτελικός UEFA Euro 2020 - 6 Ιουλίου 2021 Ημιτελικός UEFA Euro - Ημιτελικός UEFA Euro 2020 - 7 Ιουλίου 2021 Τελικός UEFA Euro 2021 - 11 Ιουλίου 2021 Κόπα Αμέρικα 2021 - από 11 Ιουνίου 2021 έως 10 Ιουλίου 2021 Τελικός του Κόπα Αμέρικα 2021 - 11 Ιουλίου 2021 Πρέμιερ Λιγκ 2021 - 2022 Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας - από 14 Αυγούστου 2021 έως 22 Μαΐου 2022 EFL Championship 2021 - από 7 Αυγούστου 2021 έως 29 Μαΐου 2022 Κύπελλο FA 2021 - από 31 Αυγούστου 2021 έως 15 Μαΐου 2022 EFL CUP 2021 - από 7 Αυγούστου 2021 έως 29 Μαΐου 2022 Ligue 1 2021- Γαλλική Ligue 1 - από 6 Αυγούστου 2021 έως 21 Μαΐου 2022 Μπουντεσλίγκα - 2021-22 Γερμανική Μπουντεσλίγκα - από 13 Αυγούστου 2021 έως 14 Μαΐου 2022 Serie A - 2021-22 Ιταλική Serie A: από 13 Αυγούστου 2021 έως 23 Μαΐου 2022 Coppa Italia 2021- από 15 Αυγούστου 2021 έως 22 Μαΐου 2022 Premeira Liga - 2021-22 Πορτογαλική Primeira Liga - από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Μάιο του 2022 Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ 2021- από τον Ιούλιο του 2021 έως τον Μάιο του 2022 Ισπανική La Liga 2021-22 - από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Μάιο του 2022 Copa del Rey 2021-22 Ισπανικό Copa del Rey - από τον Οκτώβριο του 2021 έως τον Απρίλιο του 2022 Τουρκία Süper Lig 2021-22 Turkish Super League - από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Μάιο του 2022 UEFA Nations League 2021 - από 2 Ιουνίου 2022 έως Ιούνιο 2023 UEFA Champions League 2021- από Σεπτέμβριο 2021 έως Μάιο 2022 UEFA EUropa League 2021- από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Μάιο του 2022 Τελικός του Copa Libertadores 2021 - 20 Νοεμβρίου 2021 AFC Champions League 2021- 21 Νοεμβρίου 2021 και 27 Νοεμβρίου 2021 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA 2021 - Δεκέμβριος 2021

Στοιχήματα μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι ένα δυναμικό και συναρπαστικό παιχνίδι. Δεν είναι περίεργο που έγινε αρκετά δημοφιλές παγκοσμίως στα αθλητικά στοιχήματα. Το 2021 αναμένουμε αρκετές διεθνείς διοργανώσεις που προσφέρουν μια μεγάλη ευκαιρία να στοιχηματίσετε στις αγαπημένες σας ομάδες! Τελικοί του NBA - από τις 8 Ιουλίου 2021 έως τις 22 Ιουλίου 2021 Κανονική περίοδος του NBA - από τον Οκτώβριο του 2021 έως τον Απρίλιο του 2022

Στοιχήματα ιπποδρομιών

Οι ιπποδρομίες είναι ένα άθλημα επιδόσεων που είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό να παρακολουθείς. Πολλές χώρες έχουν αναπτύξει τις δικές τους ιδιαίτερες παραδόσεις γύρω από αυτό το άθλημα. Τα στοιχήματα στις ιπποδρομίες απέφεραν 115 δισεκατομμύρια δολάρια πριν από περίπου 10 χρόνια. Δεδομένου ότι η δημοτικότητα αυτού του αθλήματος συνεχίζει να αυξάνεται, σας προτείνουμε τους ακόλουθους παγκόσμιους διαγωνισμούς για στοιχήματα σε ιπποδρομίες: Goodwood Festival (Glorious Goodwood) - από 8 Ιουλίου 2021 έως 11 Ιουλίου 2021 Φεστιβάλ Ebor - από 18 Αυγούστου 2021 έως 21 Αυγούστου 2021 Φεστιβάλ St Leger - από 8 Σεπτεμβρίου 2021 έως 11 Σεπτεμβρίου 2021 Prix de l'Arc de Triomphe - 3 Οκτωβρίου 2021 Κύπελλο Μελβούρνης - 2 Νοεμβρίου 2021

Στοιχήματα Φόρμουλα Ένα

Ευκαιρίες στοιχηματισμού στη Φόρμουλα Ένα το 2021: Βρετανικό Grand Prix F1 - 18 Ιουλίου 2021

Στοιχήματα τένις

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις ακόλουθες διοργανώσεις τένις για να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας: Wimbledon Championship - 28 Ιουνίου 2021 έως 11 Ιουλίου 2021 US Open Tennis - 30 Αυγούστου 2021 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021

Στοιχήματα Esports

Ένας ολοκαίνουργιος κλάδος προσφέρεται πρόσφατα από τους bookmakers - τα στοιχήματα σε διαγωνισμούς βιντεοπαιχνιδιών ή στοιχήματα esports. Κάποιοι θα διαφωνήσουν, αλλά τα esport συνεχίζουν κάποιο άθλημα. Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να στοιχηματίσετε στις αγαπημένες σας ομάδες το 2021: CS:GO Τουρνουά ESL One: Κολωνία - από 6 Ιουλίου 2021 έως 18 Ιουλίου 2021 Τουρνουά DOTA 2 The International 2021 - Τ10 Αυγούστου 2021 Hearthstone Grandmasters Americas - Αύγουστος 2021 έως Οκτώβριος 2021 Hearthstone Grandmasters Europe - Αύγουστος 2021 έως Οκτώβριος 2021 Hearthstone Grandmasters Ασίας-Ειρηνικού - Αύγουστος 2021 έως Οκτώβριος 2021 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hearthstone 2021 - Νοέμβριος 2021

Το καλύτερο άθλημα για να στοιχηματίσετε

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει "το καλύτερο άθλημα" για online στοιχήματα. Θα ήταν ανόητο να πούμε ότι ένα είναι καλύτερο από τα άλλα. Υπάρχουν εξειδικευμένες αγορές στις οποίες μπορεί να βρείτε κάποια πολύτιμα στοιχήματα. Οι γνώσεις σας σχετικά με την αγορά, το είδος του αθλήματος, την αξία του ανταγωνισμού, την κατανομή των δυνάμεων και τις προηγούμενες τάσεις θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια πιο καλά μελετημένη απόφαση αντί να κάνετε τυχαία στοιχήματα.

Οι γνώσεις σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας. Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας, θα πρέπει να στοιχηματίσετε στο άθλημα που θα σας αποφέρει τα περισσότερα χρήματα. Είναι επίσης αρκετά σημαντικό να διαχειρίζεστε το bankroll σας, να παρακολουθείτε και να αναλύετε τα καθημερινά σας στοιχήματα και να βγάζετε συμπεράσματα.

F.A.Q

 • Πώς μπορώ να κάνω κατάθεση;

  Συνιστούμε τη χρήση PayPal, Neteller, Skrill, ecoPayz, Paysafecard, Bitcoin. Συνήθως οι bookmakers υποστηρίζουν διάφορες μεθόδους πληρωμής, από πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες έως κρυπτονομίσματα. Εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε τις μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

 • Μπορώ να λάβω περισσότερα από ένα μπόνους για αθλητικά στοιχήματα;

  Αυτή η κατάσταση είναι δυνατή, αν και όχι αρκετά συχνή. Θα πρέπει να ελέγξετε λεπτομερέστερα την ενότητα "Προωθητικές ενέργειες" στην ιστοσελίδα του bookmaker και αν προσφέρεται μια τέτοια ευκαιρία, να ελέγξετε τις απαιτήσεις.

 • Μπορεί ο bookmaker να εξαπατήσει; Θα λάβω τα κέρδη μου;

  Όλοι οι bookmaker που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα συνιστώνται από τους ειδικούς μας. Πριν από την εγγραφή σας σε άλλες ιστοσελίδες στοιχημάτων που δεν αναφέρονται εδώ σας προτείνουμε να ψάξετε περισσότερες πληροφορίες για αυτές για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι απάτη.

 • Πώς να επιλέξω την ιστοσελίδα για online στοιχήματα;

  Πριν από την εγγραφή σας προτείνουμε να κάνετε μια έρευνα και να αξιολογήσετε τις ιστοσελίδες με βάση την ασφάλεια, τη δικαιοσύνη (μπορείτε να διαβάσετε κριτικές ιστοσελίδων σε δημοφιλή φόρουμ στο διαδίκτυο), το ποσό μπόνους, την περίοδο ανάληψης, τις υποστηριζόμενες μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης.. Ή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τους bookmakers που παραθέτουμε σε αυτή τη σελίδα. Έχουν ήδη περάσει τα κριτήρια επαλήθευσής μας και σας τους προτείνουμε για μια ασφαλή και ευχάριστη στοιχηματική εμπειρία.

 • Υπάρχουν μέθοδοι για να κερδίσετε;

  Δυστυχώς, όχι. Δεν υπάρχουν καθολικές τακτικές ή στρατηγικές. Αν υπήρχε, οι εταιρείες στοιχημάτων θα είχαν ήδη χρεοκοπήσει. Ωστόσο, υπάρχουν μέθοδοι για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου απώλειας. Η μόνη μέθοδος που λειτουργεί είναι η χρήση της λογικής σας, η κατανόηση των τύπων στοιχημάτων και των αθλημάτων.

 • Τι να στοιχηματίσετε στην αρχή;

  Σας προτείνουμε να επιλέξετε τα απλά στοιχήματα. Ο χρυσός κανόνας εδώ είναι να επιλέξετε τον αγώνα στον οποίο θα στοιχηματίσετε εκ των προτέρων, ώστε να μπορέσετε να αξιολογήσετε την κατάσταση και να πάρετε μια έξυπνη απόφαση. Θυμηθείτε να μην κυνηγάτε τις απώλειές σας και να έχετε πάντα κατά νου το όριο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για στοιχήματα ανά ημέρα. Η εξάσκηση κάνει το τέλειο!

 • Πόσο καιρό θα μου πάρει να λάβω τα κέρδη μου;

  Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ανάληψη των κερδών μπορεί να διαρκέσει αρκετές εργάσιμες ημέρες, έως και 10 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τις τράπεζες για τα τραπεζικά εμβάσματα, δεδομένου ότι αυτά τα εμβάσματα είναι μερικές φορές διεθνή.

popup

Λάβετε ένα εντυπωσιακό μπόνους από την ασφαλή online καζίνο

€300

Πάρτε το μπόνους μου
Οχι ευχαριστώ